Idag bestod min middag av bara vegetariskt,egenodlat & närproducerat.
Första potatisen,små men väldigt goda.
Rödbetor kokta i lättsaltat vatten med lite smulad getost och honung på.
Auberginen från Karintorp,skivad och saltad, jag la den på lite hushållspapper för att den mesta vätskan skulle gå ur.Stekte sedan i lite olja kryddade med peppar och salt,serverade med lite olivolja och färska örter.
Det ljusgula är inte citron utan min äppelgurka,rund och alldeles gul.
Tomater och gurka från Karintorp.
Mat på riktigt!
Ha det fint//Eva
Hej vi har Ekologiska grönsaker och kryddor i västra Å hemmaträdgård , tycker oxå om svenkodlat och att man värnar om miljön, jätte fin blogg du har.SANDRA OCH ULF
SvaraRaderaSandra,tack! Ska absolut ta mig en tur,har hört att ni ska ha bra saker,ses//Eva
SvaraRadera