Varför denna blogg?

Om konsten att försöka leva ett klimat & miljövänligt liv.

söndag 13 november 2011

Magnus Carlsson+ Gospel Voice=Sant


Jag sjunger i en kör,Gospel Voice, och den 13 december kl 20.00 sjunger vi tillsammans med Magnus i Landskyrkan i Askersund.
Kommer just från en övning och det ska bli så kul för honom att sjunga med oss...eller tvärtom kanske;)
Kontakta turistbyrån i Askersund 0583-81088 för biljetter!

Änglarnas Tid är en julkonsertturné med Magnus Carlsson som nu är inne på sitt fjärde år! Turnén besöker varje år kyrkor och konserthus runtom i Sverige och har varje år dragit stor publik med slutsålda konserter längs hela vägen.

Klassiker och nyheter

Musiken är en blandning av julklassiker och nyskrivet material och baserar sig på Magnus tre guldsäljande julskivor ”En Ny Jul”, ”Spår I Snön” samt ”Änglarnas Tid”. Vi får höra klassiska tongångar som t.ex. ”Ave Maria”, ”O Helga Natt” och ”Den Lille Trumslagarpojken” blandat med mer nutida sånger och självklart även turnéns titelspår ”Änglarnas Tid”.

Julstämning

På flertalet av orterna förstärks Magnus och hans femmannaband (under ledning av kapellmästare Mårten Ronsten) även av lokala körer. Under kvällen sprider Magnus och hans musiker julstämning med ett avslappnat språk och sätt. En glad, trevlig och trivsam konsert som balanserar mellan det högtidliga och avslappnade – en konsert för alla med andra ord!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad om du vill lämna en kommentar, klicka på anonym om du inte har ett konto eller hemsida//Eva